Alt for damerne

Hos Meyer-Lavigne bruges bordene, når der skal klippes og klistres på platter. I stedet er opslagstavlen deres fælles arbejdsplads, på den hænger resultaterne af deres seneste brainstorming og elementer fra igangværende projekter.

Kalenderen er vores fælles, på den står alt, vi skal huske. Vi er virkelig lowtech…

Hånden er en skitse til butikken Stillebens nye poser. Blomsterne og insekterne har vi brugt i vores udsmykning af butikkens bagvæg.

Figurerne er vores første skitser til en sparebøsse. Vi kunne rigtig godt tænke os at udvikle et lille væsen, der kan passe på de voksnes penge.

Platterne er en del af Crafts Collection, som er støttet af Kulturministeriet. Årets tema er genbrug. Tallerknerne er købt brugte, og så har vi dekoreret videre på dem med hunde, katte og cowboys, som var kodeordene for os. Hver tallerken er unik.

Happy Days-vaserne er indtil videre også unika, hvilket vil sige, at hver eneste lille prik er klippet ud i hånden og klistret på manuelt. Sådan ender det ofte for os, fordi vi begge er tilhængere af forandring og ikke gider gentage os selv.

Masken er fra Paris – og bare fjollet. Vi falder ofte for de samme ting.

Granola – og PatéPaté er vores favorit Vesterbro-hangouts.

Glansbilleder og overføringsbilleder er store inspirationskilder. De her med cirkus har vi ikke brugt til noget. Endnu.

Bøjlen er fra Fabulous Goose og var med til at inspirere os til svampepuden, som sælges på Fashion-goose.dk

Den gule dims er lavet af keramiker Louise Gaarmann, en af vores kolleger i vores lille kvinde udstillingskollektiv avantGarden.